maanantai 1. heinäkuuta 2013

Huh hellettä...

Kesä siis tuli... ja helteetkin.. ja lampakset!! Ihana kun pääsee opettelemaan "lammasta" vähän testaamaan koiria.... ja saa tehdä mitä mieleen juolahtaa ja kokeilla juttuja!! Ihanhuippista :D !

Ulla, Marjon lemmikkibää
 
Ja tuli Jalmari Pesonenkin :) Eli vauhti on taattu tätä nykyä meidän huushollissa!
kuvat Jalmarista 9vk iästä 13vk ikään... :)
 
Wallukin alkaisi olla lääkekaranteenien puolesta puhdas kisaamaan... Katsotaan nyt (tai pari päivää on tässä aikaa miettiä..) tulisko lähdettuä taas treenaamatta paras mentaliteetillä kohti Varkautta... Kamalan paljon oikeesti menny aikaa viime treeneistä ja kisoistakin... eipä sitä antura-auki olevalla tassulla kamalasti kirmailla.. Vieläkin reikä anturassa on ja tietyissä tilanteissa menee vähän ep tyylillä eteenpäin, eli ei ihan vielä voi huokaista..



Lennulle tuntuu elämä hymyilevän. Kesä ja lämpö tekevät hyvää kipeään kroppaan ja nyt on mennyt ilman aku-hoitoja jo reilu kaksi viikkoa! Toki lääkkeet menee koko ajan ja niiden seurauksena korviin iski ihan kaamea hiivatulehdus.. Örk. Ikinä ei Lennulla ole ollut korvatulehdusta... No nyt on!

Kalle... Hmmm ... pipo kiristää ja puristaa. Haastaa riitaa Wallun ja Lenunkin kanssa. Ei kiva ei. Noh, tähän tilanteeseen tein päätöksen et pallit lähtee. Ja "the" jalkakin on ollut taas kipeänä... Ja kun tuo elukka on aika vaikea näin pitkällisillä "lomilla" niin meinasin jo monttuun laittaa jos löytyy rikkoa nivelestä. Karu olisi ollut päätös alle 3v koiralle, mut eipä olisi paljon vaihtoehtoja... No "onneksi" rikkoa ei löytynyt ja vain pallien verran elämä keveni. Joutivat, kun ei kuitenkaan minkään sortin jalostuskoira ole... Nyt sitten jatkellaan akupunktion avuin ja lääkkeiden... toivotaan että saan hierontoja ja osteopaatin vielä järjestymään... jospa se siit. Ois se niin mainio aksassa, et ei paremmasta väliä... ei vain ole paljoa päästy tekemään.... Toivotaan että tasoittuu vähän tämä elämäntaival....


Tässäpä näitä sattumia ja tapahtumia... Ja helteet ja ukkoset jatkuu... ja mie lupaan yrittää päivitellä vähän tiheemmin :D
Se on moro taas!!
-Pirjo-



Ei kommentteja: